RSS

En riktigt bra måndag, på min ära

12 Jan

Jaha, så var årets första arbetsdag avklarad. Full fart hela dagen – många mail i inkorgen skulle betas av, lunch med kollegor, möte delar av eftermiddagen, andra möten som ska bokas in och planeras, handlingar som ska förberedas. Och så vidare.

Är rätt slut i huvudet nu, men i morse kände jag mig riktigt pigg och glad. Tre veckors sammanhållen ledighet (min första sen sommaren 2007, herregud vad längesen det låter), med en perfekt blandning av planerade och oplanerade dagar, var precis vad jag behövde. Det känns kul att jobba, jag har idéer och driv igen. Borta är segheten från slutet av förra året, den där känslan av att inte riktigt få tummen loss. Och jag saknar den inte ett dugg.

Har dessutom gett mig själv ett senpåkommet nyårslöfte (läs: för en timme sen) nämligen att sluta dricka det räliga kaffet från automaten här på jobbet. Här ska köpas tepåsar att nyttja för slentrianfikastunderna och om jag blir kaffesugen så ska jag promenera till nåt ställe som gör RIKTIGT kaffe. Det är jag värd.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 12 januari 2009 i i största allmänhet

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: