RSS

Måndag

15 Jun

Lite lätt träningsvärk i axelmusklerna idag, efter att ha rollat tak och väggar i badrummet. Det lilla lilla badrummet, nästan så litet att man slår i en väggen när man rollar den andra med långt skaft på rollern. Men det ser fint ut och vi struntar nog i ett andra lager den här gången. Även om det säkert blir ännu finare med ett andra lager, så är det nu mycket finare än det var innan.

Vi hann också se Änglar och demoner på bio igår (biljetterna var bokade och betalda innan vi insåg det där med målningen), och jag måste säga att den var betydligt bättre än jag hade trott. Så kan det förvisso bli när man har lågt ställda förväntningar, men ändå. Visst är det en tunn story, men man kan ju inte direkt påstå att intrigen i Indiana Jones håller måttet bättre… Och lite kul var det att se ställen man varit på för inte så länge sen.

Idag var dock väldigt segt att stiga upp när klockradion trallade igång vid sjusnåret. Som alltid på måndagar, ska tilläggas. Har aldrig varit någon morgonmänniska och med huvudvärken blir det ännu jobbigare att stiga upp och sen försöka vakna till. Och på jobbet är det en rörig dag idag, dessutom.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 15 juni 2009 i hemmet, huvudvärk

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: