RSS

Så var det höst

05 Okt

Två dagars personalkonferens på Utö förra veckan – kallt men strålande sol och mycket tid att vara ute. Vi är priviligierade som får tid avsatt till friskvård och avkoppling när det är konferens. Det behövs verkligen när man annars jobbar i 110. Dessutom fick vi en föreläsning om att våga vara sig själv på jobbet, att våga vara originaljaget istället för en kopia – mycket inspiration och aha-upplevelser. Och en helt fantastisk guidning på ön av Charlotte Schröder, en kvinna som verkligen hittat sitt eget original och lever sitt drömliv. Plus så klart lite jobbsnack, det var ju trots allt konferens. Men allra mest var det, för mig i alla fall, en riktigt underbar andhämtningspaus.

Vi kom hem igen lagom tills hösten brakade loss på allvar. Regn och rusk större delen av helgen. Nattfrosten har fått delar av trädgårdens växtlighet att sloka betydligt. Men vem har tid att oja sig över skitväder när man har fullt upp med att baka, skriva protokoll, fixa håret, strunta i garderobsångesten (den klädmässiga alltså…), tvätta,  gå på hejdundrande femtioårsfest, delta i visionsdag med Röda korset och slutligen kollapsa helt utmattad i tv-fåtöljen.

I dag skiner solen igen. Och jag jobbar i 110. Ska bara komma ihåg att inte ställa mig på vågen förrän kanske nästa vecka. Det blir väldigt väldigt mycket kolisar när man är på konferens och fest och möten. Väldigt mycket. Tänkte förlåta mig själv för det och ta nya tag. Och sen väga mig.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 05 oktober 2009 i brasaker, fest, jobbet, vikt

 

Ett svar till “Så var det höst

  1. Anna i Malmö

    06 oktober 2009 at 11:13

    Låter som en bra idé. Onödigt att ställa sig på vågen när man fuskat, för även om man vet från början med ganska stor säkerhet inte har gått ner i vikt, så blir man ändå besviken över att man inte gjort det. ;)

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: