RSS

Mysterium

22 Jan

Varför blir chokladmousse helt perfekt ibland, och grynig ibland, fast man gör exakt likadant varje gång?

Annonser
 
4 kommentarer

Publicerat av på 22 januari 2011 i lchf, mat

 

4 svar till “Mysterium

  1. Anna

    23 januari 2011 at 10:11

    Det måste vara för att temperaturen skiljer sig från gång till gång. Har samma problem själv…

     
    • Annika

      23 januari 2011 at 11:51

      Jo, jag fattar ju att temperaturen på chokladen spelar roll, så jag låter den alltid svalna lite, men ändå.
      Fast igår konstaterade vi att om man bara gör två portioner, dvs delar receptet, verkar det vara större risk att misslyckas. För lite äggula kanske?

       
  2. Anna

    23 januari 2011 at 16:53

    Ja, de säger ju att efterrätter och bakverk är som kemi – man ska helst inte halvera eller dubbla recepten. Tur att det inte är samma sak med matlagning, då hade jag fått lägga ner helt och hållet. :D

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: