RSS

Frukost – tillägg

04 Mar

En frukost till har jag ju testat sen förra helgen, kom jag på. Ägg och bacon var ju i söndags!

Omelett på 2 ägg och 1 msk grädde, 2 skivade skogschampinjoner, lite skivad rödlök, en skivad vitlöksklyfta, 1 skiva skinka, riven ost
Om man förbereder den här kvällen innan, genom att skära allt och lägga i en burk med tätt lock, går det förvånasvärt snabbt att vispa ihop äggen och steka omeletten på morgonen. Väldigt gott, och kan så klart varieras i smaksättning/fyllning. Kändes lite mäktigt, mer som lunch eller middag, men man står sig många timmar – inga problem att vänta på en sen lunch.

Alla frukostar är alltså utvärderade utifrån hur väl man klarar sig fram till lunch – utan att äta något till förmiddagskaffet. Vilket jag klarat varenda dag, ska jag säga, men på vissa frukostar är man ju väldigt mycket mer hungrig än på andra när det väl är dags för lunch. Problemet är om man ätit en mindre mättande frukost och sen får för lite till lunch. Då blir eftermiddagen väldigt jobbig. Och vad äter man då för att inte antingen kollapsa eller köpa godis på vägen hem? Men det är ett annat problem, som jag ska försöka utreda lite närmare snart.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 04 mars 2011 i lchf, mat

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: