RSS

Åh!

23 Mar

Kollar Sveriges Mästerkock, där de just nu kämpar med mandelnougatineflarn och chokladmousse och erkänner utan omsvep att konditor vore ett riktigt jäkla drömyrke. Är oändligt mycket mer intresserad av att rulla små sockerflarn än att smörsteka gös.

Vilket väl är en bidragande anledning till midjemåttet och svårigheten att helt omfamna lchf-maten. Aldrig mer tiramisu…? Snyyyyft!

 
3 kommentarer

Publicerat av på 23 mars 2011 i lchf

 

3 svar till “Åh!

  1. Anna

    23 mars 2011 at 22:38

    Men hallå!? Man behöver inte bli bokstavstroende. ”Aldrig mer” behöver ju inte vara enda alternativet till ”när som helst och hela tiden” (som det i alla fall var för mig fram tills för 1½ år sedan). Det handlar ju bara om att välja de särskilda tillfällen då det är OK att frångå rutinerna, och LCHF kan hjälpa dig att inte ha det där ständiga suget efter kakor och efterrätter. Under tiden man försöker gå ner i vikt kan ju tillfällena man unnar sig efterrätt vara så få som möjligt, men de behöver inte utraderas fullständigt. När man vill stå still i vikt kan man unna sig en tiramisu då och då, och tryggt veta att man ändå inte går upp i vikt.

     
    • Annika

      24 mars 2011 at 11:08

      Jag vet. Men att satsa på konditorkarriär känns ju dumt i det här läget… ;)

       
  2. Anna

    24 mars 2011 at 15:31

    Eller så är det det som är tricket för att få dig att tröttna på bakverk! :D

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: